MEER DAN 30 JAAR ERVARING | HANDGEMAAKT IN NEDERLAND | MAATWERK MOGELIJK

Op welke leeftijd kan een kind met een kussen slapen?

Op welke leeftijd heeft een kind een kussen nodig?

Gemiddeld beginnen kinderen rond de 2/3 jaar met het slapen op een hoofdkussen. Vanaf deze leeftijd beginnen ze de ondersteuning nodig te hebben. Vaak merk je wel aan je kind of hij/zij hier aan toe is. Het slapen op de rug, de zij of met een armpje of een knuffel onder het hoofd zijn herkenbare punten.

Een kinderkussen

Het is wel raadzaam om een geschikt kinderkussen te kopen. Deze zijn vaak wat smaller en dunner dan een groot hoofdkussen en ligt net wat prettiger voor een kind. Ons kinderkussen is anti-allergeen, wasbaar en is door-adembaar. Dit laatste is ook een erg belangrijke eigenschap voor een kinderkussen. 

Niet ingespoten matrassen

Een veilige nachtrust kan daarnaast ook bevorderd worden door natuurlijke matrasjes, zonder chemische behandeling. Pas hierbij op met matrasjes uit het buitenland, deze kunnen soms ingespoten zijn. 

Vooral tijdens het slapen is de veiligheid en ondersteuning voor een kindje erg belangrijk, wij houden hier rekening mee met onze producten in onze collectie. Neem gerust een kijkje in ons assortiment! 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd