MEER DAN 30 JAAR ERVARING | HANDGEMAAKT IN NEDERLAND | ALLE MATEN MOGELIJK

Op welke leeftijd kan een kind met een kussen slapen?

Voor baby's met een leeftijd tussen de 0 en 2 jaar raden wij een hoofdkussen sterk af. Tijdens de eerste jaren is het namelijk belangrijk dat een kindje veilig slaapt en dat niks de ademhaling kan belemmeren. Een veilige nachtrust kan bevorderd worden door natuurlijke matrasjes, zonder chemische behandeling. Pas hierbij op met matrasjes uit het buitenland, deze kunnen soms ingespoten zijn. Gebruik verder een slaapzak en geen los dekbed.  

Gemiddeld beginnen kinderen rond de 2/3 jaar met het slapen op een hoofdkussen. Vanaf deze leeftijd beginnen ze de ondersteuning nodig te hebben. Vaak merk je wel aan je kind of hij/zij hier aan toe is. Het slapen op de rug, de zij of met een armpje of een knuffel onder het hoofd zijn herkenbare punten.

Het is wel raadzaam om een kinderkussen te kopen. Deze zijn vaak wat smaller en dunner dan een groot hoofdkussen en ligt net wat prettiger voor een kind. Ons kinderkussen is anti-allergeen, wasbaar en is dooradembaar. 

Vooral tijdens het slapen is de veiligheid en ondersteuning voor een kindje erg belangrijk, wij houden hier rekening mee met onze producten in onze collectie. Neem gerust een kijkje in ons assortiment! 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd