MEER DAN 30 JAAR ERVARING | HANDGEMAAKT IN NEDERLAND | ALLE MATEN MOGELIJK

Over ons

Kindermatrasjes is onderdeel van Dutch Dream Slaapcomfort. Alle matrasjes worden na bestelling met de hand in eigen fabriek gemaakt. Een puur Hollandse productie met Nederlandse materialen. Naast de standaardmaten, passen wij ook maatwerk toe. Door onze eigen productie kunnen we bijvoorbeeld ook afwijkende maten leveren en (opvouwbare) matrasjes voor bijvoorbeeld een box of campingbedje.

Een kijkje in onze fabriek

De ingrediënten

Om een matras naar wens samen te stellen zijn er veel verschillende soorten materialen nodig. Matten met pocketveren in verschillende diktes en opbouw en bijvoorbeeld schuimsoorten met verschillende eigenschappen. We werken met uitsluitend hoogwaardige Nederlandse materialen.

De Opbouw

Van losse materialen naar het opbouwen van een matras. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Op iedere afdeling hebben we ervaren en vakkundig personeel. Neem een voorbeeld aan Peter en Halil, zij werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe je een mooie kwaliteit in slaapcomfort maakt. 

Precisie werk

Alle taken die horen bij het maken van een matras vereisen zorgvuldigheid. Ook als we naar het afronden van een nieuwe matras gaan: het maken van de matrastijk in ons eigen atelier. Hier horen we dagelijks de professionele naaimachines snorren. 

Hier kunt u een kleine impressie zien van onze winkel in Naaldwijk en de werkzaamheden in onze fabriek.

Maatwerk

Staat uw maat er niet tussen?

Geen probleem! Wij kunnen matrasjes in bijna alle maten maken. Bestel in dit geval het gewenste matrasje in de maat boven (groter dan) de gewenste maat, rond de maat dus af naar boven. Noteer vervolgens in de notities in de winkelwagen welke maat je wilt bestellen. Wij gaan graag voor je aan de slag! Let op, afwijkende maten kunnen NIET geruild worden. Ook onze maatwerk wiegmatrasjes (ovale maat bijvoorbeeld) kunnen niet worden geruild. 

Je mag ons ook altijd een berichtje sturen.