MEER DAN 30 JAAR ERVARING | HANDGEMAAKT IN NEDERLAND | ALLE MATEN MOGELIJK

De verschillen tussen onze kindermatrasjes

Welk materiaal voor een kindermatrasje?

Al onze matrasjes zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen, hierdoor profiteren kinderen van een fijne ondersteuning tijdens de nachtrust.

In onze beschrijvingen gebruiken wij de termen SG- en HR waarde. De HR- en SG-waarden geven de kwaliteit van het schuim aan. Hierbij geldt eigenlijk hoe hoger de waarde hoe kwalitatiever het schuim in het matras is. 

Wilt u een goed kindermatras, maar wilt u hier niet teveel geld aan geven? Dan zijn onze degelijke matrasjes Moon of Komeet een perfecte keuze. Beide matrasjes zijn gemaakt van polyether. De Komeet heeft in vergelijking met de Moon een afneembare en wasbare tijk, daarnaast is de SG waarde iets hoger. 

De Orion en Mercurius zijn gemaakt van koudschuim. Koudschuim ventileert beter dan polyether, want het heeft een opener celstructuur. Beide matrasjes hebben een zeer comfortabele en veerkrachtige kern die zorgt voor een goede ondersteuning. In vergelijking met de Orion heeft de Mercurius een Pantera kern. Pantera schuim is het meest hoogwaardige HR dat er is en is brand vertragend. 

Het matrasje Galaxy heeft een kern van mini pocketveren met goede ventilerende eigenschappen. De originele afdeklaag is van polyether SG 35, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in HR koudschuim of Pantera. Pocketveren staan bekend om zijn goede ventilatie en passen zich goed aan het lichaam aan. 

Ons luxe kindermatrasje Enterprise heeft net zoals de Mercurius een hoogwaardige Pantera matraskern. Dit matrasje heeft daarnaast ook aan één zijde een drukverlagende Lazy Foam (traagschuim) toplaag. Deze mooie combinatie zorgt voor een maximaal slaapcomfort, omdat het matrasje op beide kanten te beslapen is. Zo kan u zelf kiezen om het traag- of koudschuim gedeelte te gebruiken.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd