MEER DAN 30 JAAR ERVARING | HANDGEMAAKT IN NEDERLAND | MAATWERK MOGELIJK

De verschillen tussen onze kindermatrasjes

Welk materiaal voor een kindermatrasje?

Al onze kindermatrasjesmatrasjes zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen, voor een heerlijke nachtrust en fijne ondersteuning.
In onze beschrijvingen gebruiken wij de termen SG- en HR waarde. De HR- en SG-waarden geven de kwaliteit van het schuim aan. Hierbij geldt eigenlijk hoe hoger de waarde hoe kwalitatiever het schuim in het matras is. 

Polyether kindermatras

Wilt u een goed neutraal kindermatras? Dan zijn onze degelijke matrasjes Moon of Komeet een goede keuze. Beide matrasjes zijn gemaakt van polyether. De Komeet heeft in vergelijking met de Moon een afneembare en wasbare tijk, daarnaast is de SG waarde iets hoger. 

Koudschuim kindermatras

De Orion en Mercurius zijn gemaakt van koudschuim. Koudschuim ventileert wat beter dan polyether, dit komt omdat de celstructuur opener is. Beide koudschuim matrasjes hebben een zeer comfortabele en veerkrachtige kern die zorgt voor een goede ondersteuning. In vergelijking met de Orion heeft de Mercurius een Pantera kern. Pantera schuim is het meest hoogwaardige HR en is brand vertragend. 

Pocketveren kindermatras

Het matrasje Galaxy heeft een kern van mini pocketveren met goede ventilerende eigenschappen. De originele afdeklaag is van polyether SG 35, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in HR koudschuim of Pantera. Pocketveren staan bekend om zijn goede ventilatie en passen zich goed aan het lichaam aan. 

Koudschuim en traagschuim kindermatras

Ons luxe kindermatrasje Enterprise heeft net zoals de Mercurius een hoogwaardige Pantera matraskern. Dit matrasje heeft daarnaast ook aan één zijde een drukverlagende Lazy Foam (traagschuim) toplaag. Deze mooie combinatie zorgt voor een maximaal slaapcomfort, omdat het matrasje op beide kanten te beslapen is. Zo kan u zelf kiezen om het traag- of koudschuim gedeelte te gebruiken.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd